Лозан Панов обиколи президентството и централите на ГЕРБ и ДПС

Йорданка Веселинова 04 ноември 2021 в 15:44 4442 0

Снимка FB/ Лозан Панов, стопкадър

Кандидатът за президент Лозан Панов днес обиколи президентството и централите на ГЕРБ и ДПС, за да покани Румен Радев, проф. Анастас Герджиков и Мустафа Карадайъ на предизборен дебат.

По време на участието си в сутрешен блок днес Панов обяви, че ще иска дебат, защото "политиката е да застанеш срещу своите опоненти, а не да искаш да спечелиш служебно този мач".

По-късно във "Фейсбук" той заяви, че в 11.30 днес ще внесе официалната покана за дебат в президентството, в 11.55 ще покани за дебат и Анастас Герджиков. Поканата ще внесе в централата на ГЕРБ. В 12.30 пък ще внесе и официална покана за дебат с Мустафа Карадайъ в централата на ДПС.

Пред "Дондуков 2" Панов заяви, че дебатът ще даде стойност за президентската надпревара и победителя. Според него е крайно време да се проведе такъв, за да могат избирателите да чуят позициите  на основните кандидати и да вземат своето решение.

Малко след 11:30 той входира поканата за дебат в президентството.

След това кандидатът за президент посети и централата на ГЕРБ, където по това време се провеждаше извънредният брифинг на Борисов.

Централата обаче се оказа заключена. Секретарките, очевидно притеснени от появата на камери, се обадиха по телефона и едва след положителен отговор от отсрещната страна Панов влезе вътре. 

Около 12:30 той беше и в централата на ДПС. Тя обаче се оказа празна - имаше само едно мускулесто момче, което призова за спирането на камерите. Секретарки, които да входират молбата, нямаше.

След няколко минути такава се появи. Също като охраната и тя беше раздразнена от камерата и след като свърши работата си, подхвърли входящия номер към Панов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!