Червени легенди ликуват след победата на ЦСКА в Разград

OFFNews 07 ноември 2017 в 08:17 1994 0

Победата на ЦСКА над Лудогорец с 2:1 в Разград обедини червената общност както никога досега. Куп легенди и бивши футболисти на клуба засипаха с поздрави отбора на Стамен Белчев, прекъснал хегемонията на тима от Разград.

Преди този исторически успех червените нямаха победа над хегемона в последните години.

Носителят на Златната топка и акционер в ЦСКА Христо Стоичков се е обадил да сподели, че е много щастлив от обрата, изкован, след като червените останаха с човек по-малко заради червен картон на Фернандо Каранга.

Поздрави отправи и Красимир Балъков, който си пожела още поводи за радост занапред. Балъков също не е прекъснал връзката си с ЦСКА, като помага за селекцията на Стойчо Стоилов и главния скаут Велизар Димитров.

Бившият капитан на армейците Иван Бандаловски, който в момента играе в Кипър, също си припомни славните моменти с червената фланелка.

Любимецът на Сектор Г Стойко Сакалиев пък се спира на епизода с изгонването на Каранга за нарушение срещу Козмин Моци. Според него румънецът извършва нарушение, а санкцията е за Каранга.

"Докога ще продължават да свирят против нашия клуб?", пита Сакалиев. Отговорът откога свирят против ЦСКА даде снощи Борис Галчев.

"ЦСКА бият против съдиите и не е за първи път, вече седма поредна година. Дай, Боже, да станат шампиони", каза Боби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews