Ас на Реал Мадрид преподписа до 2023 година

OFFNews 20 май 2019 в 12:22 993 0

Снимка Instagram: Toni Kroos

Един от основните футболисти на Реал Мадрид Тони Кроос подписа нов договор, съобщиха в официалния сайт на "белия балет".

29-годишният халф ще остане на "Сантиаго Бернабеу" до лятото на 2023 година, което е удължаване с 12 месеца спрямо вече предходния му контракт.

По-късно днес той ще даде и пресконференция по повод подписването на договора. Кроос премина в Реал Мадрид през лятото на 2014 година срещу скромната в днешно време сума от 30 милиона евро.

За разлика от халфа, дните на Гарет Бейл в състава на "белия балет" сякаш са преброени. Треньорът Зинедин Зидан потвърди след последния мач на столичани за сезона, че уелсецът не попада в плановете му за следващата кампания.

"Не зная дали това е последният му мач за Реал или не. Нямам представа какво ще се случи. Съжалявам, че не игра, но никой не знае какво ще стане.

След като смятам, че един играч не попада в плановете ми, трябва да правя това, което е най-доброто за отбора. Никой не може да промени това, което Бейл е направил за този клуб. Като треньор обаче, аз трябва да живея в настоящето.

В последните седмици разчитам повече на други футболисти и дори и в този мач да имах право на 4-а смяна, пак нямаше да го пусна. Взимам тези решения в името на отбора", каза Зидан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков