Сексуален тормоз има и в музикалния бизнес, казва сър Том Джоунс

OFFNews 19 октомври 2017 в 13:45 4495 0

Снимка Instagram

Сър Том Джоунс заяви в интервю за Би Би Си, че злоупотребата и сексуалният тормоз, за които се твърди, че са ежедневие в Холивуд, са широко разпространени и в музикалната индустрия.

„Такива неща се случват непрекъснато в музикалните среди. Има хора, които разказват, че са ги карали да правят нещо, за да подпишат договор. Но човек просто трябва да се отдръпне и да си тръгне. Не си мислете, че това се случва само на жените. Случва се и на мъжете“, разказва певецът.

„В началото на моята кариера и аз имах подобна случка. След нея се чувствах ужасно. Поискаха нещо от мен, аз отговорих „Не, благодаря“ и си тръгнах. Човек трябва да знае, че не трябва да прави нещо, защото мисли, че трябва да го направи. Умът ни казва кое е добро и кое не“, добавя Джоунс.

Относно обвиненията в сексуален тормоз в Холивуд, певецът обясни, че такива неща често се случват, потулват се и след години излизат наяве.

„Все едно вадиш тапата на бутилка. Тези ситуации би трябвало да са излезли наяве много отдавна. Но това е да си в шоубизнеса, хората гледат в теб и това трябва да се приеме - с доброто и лошото. Но правосъдието ще тържествува. Ако сте направили нещо нередно, трябва да си платите, ако не сте – да докажете, че сте невинни“, смята певецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!