Гледайте 'Отряд Хикс' по Epic Drama (видео)

OFFNews 03 юли 2018 в 00:15 4543 0

Снимка Epic Drama

Третият сезон на вълнуващата поредица "Отряд Хикс" можете да гледате днес, от 22:00, по новия драматичен канал Epic Drama.

В ролите в новите 10 епизода ще видите Евелин Брошу, Джак Лаский, Уорън Браун, Торбен Либрехт, Лара Джин Чоростецки

В продължение на три години поредицата е излъчена във Великобритания, САЩ, Латинска Америка, Япония, Близкия изток, Франция и много други страни. Няколко части са снимани в Унгария - предимно в Будапеща и Естергом, както и в Орловат в Сърбия.

В последния сезон на "Отряд Хикс" ключовите фигури от отряда приближават финалната фаза на последната им мисия заедно. Те се надяват да нанесат удар на врага, който може да промени хода на войната.

След шокиращите и отрезвяващи загуби на Том и онези, които умират в Диеп, е по-трудно от всякога да се поддържа вярата. Границите на човешкия морал са преминати до такава степен, че не е лесно да се различи добро от зло.

Отрядът се сблъсква с жестоката истина, че ако искаш да победиш врага, понякога ти трябва да станеш враг.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови