Краси Анев страхотен в Италия, влезе в шестицата на 20 километра

OFFNews 20 януари 2017 в 17:11 4177 0

Шестият кръг от Световната купа по биатлон, който се провежда в Антхолц (Италия), донесе радост за България. Красимир Анев направи отлично състезание на 20 километра индивидуално и намери място в първата шестица. Юнакът от Самоков сбърка само веднъж на стрелбището и финишира на престижното 6-то място.

Младият Димитър Герджиков също се представи много добре в Антхолц. Нашето момче добави две наказателни минути към своето време и зае 46-та позиция. Владимир Илиев имаше проблем с пушката при третото си посещение на стрелбището и остана 53-ти, също с две грешки. Ветеранът Михаил Клечеров е 55-ти със същия брой сбъркани мишени.

Антон Шипулин показа отлична психика на стрелбището и записа първи триумф в тази дисциплина. Руският биатлонист добави само една минута към своето време и регистрира 9-та победа за Световната купа.

Лидерът в Генералното класиране Мартен Фуркад  сбърка два пъти на рубежа и остана на втора позиция в крайното класиране.

Серхи Семенов за пореден път доказа, че е специалист в тази дисциплина. Украинецът повали 19 от 20 мишени и зае третото място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови