Кола едва не прегазила Фуркад на тренировка

OFFNews 30 май 2017 в 10:01 2506 2

Френският биатлонист Симон Фуркад, който е по-голям брат на доминатора в този спорт Мартен Фуркад, едва не е бил прегазен по време на тренировка със ски ролери. За това сигнализира самият Фуркад във Фейсбук.

"Вчера по време на тренировка на асфалт един идиот с пикап едва не ме уби. Първо наду клаксона, а накрая мина толкова близо, че ми засегна щеката.

След това спря, приближи се и заяви, че ние, спортистите, сме били опасност по пътищата. Разговорът ескалира, той ме блъсна с глава. Бях готов да му скоча на бой, но приятелят ми Бертран ме спря и слава богу, защото с насилие не се постига нищо", написа Фуркад.

Инцидентът с него идва дни, след като елитната биатлонистка Анаис Шевалие беше бутната от автомобил, докато кара колело. Тя е със счупена ключица и пропуска две седмици от подготовката си. Не така завършиха нещата за бившия шампион по мотоциклетизъм Ники Хейдън, който почина от раните си пет дни след като беше блъснат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

30.05 2017 в 11:07

Шараните и хипопотамите не карат коли, пък тлъсти!?
Чудна работа...

10571

1

Hissarion

30.05 2017 в 10:13

Автомобилът е естествен враг на човека - по-бърза, по-агресивна, непредсказуема машина за убиване. Екскрементите, които отделя във въздуха причиняват на хората болести, а заробването им в купето ги обрича на затлъстяване и сърдечни проблеми.
 
X

Да помогнем на украинските деца!