Все повече пациенти с фалшив сертификат в болниците, сред тях младеж, починал в ИСУЛ

Младият мъж обяснил, че не се е ваксинирал, защото се страхувал да не остане без деца

OFFNews 26 ноември 2021 в 09:54 16777 5

Все по-често се хоспитализират COVID болни с фалшиви сертификати. Сред тях е 27-годишен пациент в ИСУЛ „Царица Йоана“, който е починал преди няколко дни. 

Това разказа д-р Кирил Пеев от болницата по бТВ. Пред лекарите младежът заявил, че е ваксиниран и има зелен сертификат. След като състоянието му рязко се влошило, медиците се усъмнили в думите му и се заели да го разпитат по-подробно. Така станало ясно, че има фалшив COVID сертификат.

На въпрос защо не се е ваксинирал, младият мъж отговорил, че се притеснявал за репродуктивните си способности. Той се страхувал и от това, че кислородната маска ще изгори белия му дроб. 

Това е абсурд, кислородът доставя необходимата храна за клетките и тъканите, за да може организмът да се възстанови, обясни д-р Пеев. Медикът показа рентгенова снимка на белите дробове на пациента и апелира да не се вярва на конспиративните теории, защото те могат да бъдат опасни.

Вчера за случая разказа и д-р Людмил Шопов от ИСУЛ. „При нас почина пациент във възрастовата група 20-29 години с фалшив сертификат, без заболявания. Така че е недопустимо да се допуска фалшифицирането на сертификатите – това е гавра“, коментира той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

5

случайно прочетох

26.11 2021 в 17:42

Ваксинирания, не смяташ ли, че досаждаш?
Дали някой е тъп или остър, едва ли зависи от експерименти!
Боцкай се с каквото искаш, но моля недей да ръсиш мозък, че ще ти свърши!

2000

4

clinical

26.11 2021 в 13:27

@ваксиниран
Измислиха една опорка и не спират да я повтарят.
Да, вероятно има и починали с фалшиви сертификати. Но това е отговора на карането насила да направиш нещо, в което не вярваш.
Няма по-големи гадове от фарма компаниите.
Къде им излиза сметката? Даваха по 50 лв на ваксиниран.
После - смарт часовници. Сега щели да дават и по 160 лв на директори на училища. ТОРМОЗ! Непрестанен тормоз!
А уж една доза от ваксината струва 20$.
Сега питам: ако хляба струва левче, но ти дават два лева и отгоре да го изядеш пред тях, вероятно би се замислил, не ли?
Ваксините дават измамно чувство за сигурност. След две бодения и шест месеца, защитата е под 50%. След трето набождане периода спада до под три месеца. Това са факти от клинчни изпитвания в Швеция и Дания.
Другото е просто крещяне на гололовни твърдения.

1331

3

ваксиниран

26.11 2021 в 13:07

В официалната статистика за починалите ваксинирани влизат и хората с фалшиви сертификати. Предполагам ги е срам да си признаят, че не вярват на лекарите за ваксините, но ги търсят, като опре ножа до твърдото.

Затова, не вярвайте на религиозните глупаци, конспираторите и печалбарите, които ви продават илачи и магии. Ваксинирайте се.

2000

2

clinical

26.11 2021 в 12:55

Какво означава "все по-често"?
Първо, дано лекарите да имат съгласието на родителите да изнасят лични данни, иначе жална им майка.
Второ, каква е разликата в лечението на ваксиниран и неваксиниран?
Трето, дори днес, официално нещата стоят така: "Починалите от инфекцията за последните 24 часа са 113, 89.38% от тях не са били ваксинирани." Въпрос с понижена трудност: колко са починали ваксинирани? Отговор - 12 човека. Разбра ли?

1331

1

ваксиниран

26.11 2021 в 10:19

Самоубивате се. Убиват ви опортюнисти и глупаци. Не бъдете тъпи, ваксинирайте се!