Рокади в Комисията по прозрачност на лекарствените продукти

OFFNews 19 януари 2024 в 14:00 533 0

МЗ

Снимка OFFNews

Министерство на здравеопазването

Министерският съвет прие решение за промени в състава на Комисията по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина.

На мястото на г-жа Стефанка Орозова е определена г-жа Таня Станчева, като представител на Министерството на труда и социалната политика.

Г-жа Станчева заема длъжността държавен експерт в отдел „Интеграция на хората с увреждания“, дирекция „Политика за хората с увреждания, равни възможности и социални помощи“ в Министерство на труда и социалната политика.

Придобила е висшето си образование в Университет по хранителни технологии - Пловдив. Също така притежава и образователно- квалификационна степен магистър по специалността „Финансов мениджмънт“, Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - гр. Свищов. Владее английски, руски и гръцки език.

На следващо място като представител на Националната здравноосигурителна каса се избира г-н Кирил Обрешков да бъде определен за член на комисията на мястото на г- жа Ваня Илиева.

Към настоящия момент г-н Обрешков заема длъжността главен юрисконсулт в дирекция „Лекарствени продукти, медицински изделия, диетични храни и помощни средства“ на Националната здравноосигурителна каса. Завършил е висшето си образование в Юридическия факултет на Софийския университет ,,Св. Климент Охридски“ и притежава образователно-квалификационна степен магистър по специалност „Право“. Владее английски език.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки