Москов бори митовете за ваксините с тениска на Арсенал

OFFNews Последна промяна на 03 август 2015 в 15:37 5481 6

Снимка БГНЕС

Москов с тениска на Арсенал по време на пресконференция

Здравното министерство стартира кампания за нуждите и ползите от задължителната ваксинация.

Това съобщи министърът на здравеопазването Петър Москов на пресконференция в здравното министерство, пише БГНЕС.

Петър Москов се появи пред журналисти с тениска на футболния"Арсенал", облечен така в чест на вчерашната победа на лондонския тим над Челси.

Целта на новата кампания е да се даде обяснение на притесненията на хората, обясни Петър Москов.

"Ако тези притеснения не бъдат "размагьосани", ще продължим да се движим в омагьосан кръг", каза здравният министър.

"Самият факт, че преди две години имахме епидемия от морбили и че се появяват заболявания, които в развития свят са отдавна забравени означава, че това е реален проблем", посочи Москов.


Москов представи и предприети през последните седмици стъпки за реализирането на един от основните приоритети - подобряване на достъп до детско и майчинското здравеопазване.

От днешна дата е факт въвеждането реално в действия на Националната програма за детско и майчинско здравеопазване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.08 2015 в 21:25

Защо така бе, Мимето. Как въпросните турски ваксини се озоваха така при българските деца? От добра воля турски политици ги подариха , или беше взаимоизгодна сделка, благодарение на "тоя" Петър? А защо не беше помислено преди "Петър"? КОЙ, КОЙ беше ОТГОВОРЕН !
С извинение към всички, ама си Червена Шапчица...

03.08 2015 в 18:29

За какви ваксини става въпрос моля?!За тези,които липсваха тази година и ако не бяха турците, дечицата щяха да останат без тях.Или за онези непълни,от които едно бебенце щеше за малко да умре от менингит.Поставили там някаква да отбият номера -четиривалентна,ама липсвала петата валентност.И тази тъпа акция според мен е да отклони вниманието от всички неуредици.А тези дето са против ваксинирането са шепа заблудени хора.

03.08 2015 в 18:15

И аз съм фен на Арсенал.
И аз съм за ваксините.
Бих попитал само, защо вече втора година, ваксина за децата на 6г. ,няма! ?Появи се в не достатъчни количества,изчезне,а хиляди деца са необхванати. От 3 мес. изчезна и Пентаксим.
Как да промотираш нещо, което не е налично?

03.08 2015 в 18:00

Самият факт че сте излязъл да говорите за здравето на народа подчертавайки личната си радост и гордост относно футболна победа е достатъчно красноречив за ДЪЛБОЧИННАТА а не за показната Ви култура като човек. Умишлено не Ви наричам министър или личност. Това трябва сам да покажете с поведение.

03.08 2015 в 17:08


жалко, че няма ваксина против идиотизъм

03.08 2015 в 17:01

Значи кампанията е била 2 в 1. За ползите от ваксините и за показване на министъра като човек от народа - страдащ и се радващ като целокупното българско население за резултатите от Premier League. Изключително подходящо облекло за български министър при изпълнение на служебните му задължения. От утре одобрението ще скочи на 70%