Изгониха Радостин Стойчев от Модена

OFFNews 19 април 2018 в 10:32 14575 0

Бившият национален селекционер по волейбол Радостин Стойчев беше позорно уволнен от италианския Модена след бунт на играчите.

Стойчев, провъзгласен у нас за волейболния Моуриньо заради работата си в друг италиански тим - Тренто, беше освободен официално след открит бунт на играчите. Почти целият отбор на гранда Модена се обяви публично против българския специалист, който бе привлечен миналото лято.

Такова нещо не се е случвало досега, коментираха местните медии. От популярното спортно предаване Barba & Capelli бяха поканили като гости двамата лидери на тима Ървин Нгапет и Бруно Резенде.

Изненадващо обаче с тях в студиото се появи почти целият състав на Модена, който отпадна в полуфиналите на серия "А" от Кучине Лубе (Чивитанова) на Цветан Соколов. Те поискаха незабавно освобождаване на Стойчев и го получиха часове по-късно.

“Модена Волей съобщава, че прекратява сътрудничеството си с треньора Радостин Стойчев, на когото благодари за свършената работа”, пише в официалното съобщение от клуба.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!