100 Кила открива купон в Обзор, Мис България яхва джет

OFFNews 21 юни 2017 в 17:31 2589 0

Голям купон се очертава на плажа в Обзор този уикенд. Курортът ни е домакин на откриването на Републиканския джетски шампионат. Стартовете на екстремните състезанията ще съвпаднат с откриването на летния сезон и празника на града.

Организаторите са подготвили много изненади за феновете на бързите скорости и високия адреналин – специално за откриването на шампионата на плажа в Обзор ще пристигнат рапърът 100 Кила и феноменалния Метин Енимехмедов.

За да не пада нивото на адреналин у публиката нито за миг, на откритата сцена на плажа ще дефилират и красавиците от MYFASHIONSTORE. Но красивите жени ще са навсякъде.

Организаторите споделиха също, че една от големите изненади ще бъде и участието на подгласничка на "Мис България" в клас „Жени“, но отказаха да издадат името й преди официалния старт.

„Очаквам едно страхотно състезание, надявам се да видя много нови лица, които са се престрашили да премерят сили с останалите във водата.

Но най-вече се надявам да се забавляваме и да дадем подобаващ старт на едно много хубаво лято, без травми и контузии. На 5 юли заминаваме за Европейския шампионат в Австрия и трябва да подгреем с победа на родно ниво“, сподели с усмивка Вицеевропейския шампион по джетски, Кристиян Киров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Елена, която върна наградата