Celestyal стартира лятна кампания за надграждане на резервациите на каюти с апартаменти

OFFNews 27 май 2024 в 14:15 1754 0

Celestyal

Снимка Celestyal Cruises

Celestyal

Celestyal представя нова кампания, която дава възможност на гостите за надграждане (ъпгрейд) на резервациите си на каюти с апартаменти на изключителни цени. По този начин компанията ще отпразнува увеличения брой апартаменти и каюти с балкони в обновения си флот.

Офертата „Upgrade Your Summer“ е валидна за нови резервации от днес до 3 юни за четиринадесет плавания през лятото, включително три- и четиридневните круизи „Иконичната Егея“ и седемдневния „Идиличната Егея“, които плават от 1 юни до 24 август тази година.

Гостите могат да изберат надграждане на резервацията си на външна каюта за Junior Suite апартаменти или за каюта с балкон, или да вземат каюта с изглед към океана на цената на вътрешна каюта.

Цените за тридневен маршрут на борда на Celestyal Discovery за каюта с балкон започват от 629 евро на човек, като с тази оферта спестявате до 60 евро на човек, а тези за каюта с изглед към океана са от 459 евро на човек, като спестявате до 170 евро на човек.

Цените за седемдневен маршрут на борда на Celestyal Journey за Junior Suite апартамент започват от 1059 евро на човек, като спестявате до 950 евро на човек, а в апартамент с изглед към океана – от 789 евро на човек, като спестявате до 740 евро на човек.

Гостите, настанени в Junior Dream Suites, се възползват от просторни каюти с балкони, резервация за всички основни хранения в ресторант Smoked Olive, както и допълнителни удобства като халати и чехли в стаята.

Ние предлагаме завладяващи преживявания на ненадмината цена, а нашата оферта „Upgrade Your Summer“ осигурява точно това, като дава възможност на гостите да надградят стаята си и да опитат малко повече магия, докато са на борда на обновения ни флот, който предлага много повече премиум услуги. За всички, които планират бягство в Егейско море това лято, това е идеалният момент да получат още повече за парите си по два любими маршрута на Celestyal, заяви Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal.

Четиридневният круиз „Иконичната Егея“ с тръгване от и връщане в Атина посещава о. Миконос, Кушадасъ, о. Патмос, о. Родос, Ираклион и о. Санторини. Седемдневният маршрут „Идиличната Егея“ (Idyllic Aegean) с тръгване от и връщане в Атина посещава Солун, Кушадасъ, о. Крит, о. Санторини, о. Миконос и о. Милос.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл. Интервю с Ангел Джамбазки от ВМРО