Celestyal представя нови СПА процедури на борда

OFFNews 15 април 2024 в 10:12 556 0

спа

Снимка Celestyal

Нови спа процедури

Celestyal представя нови уелнес и спа процедури на борда на двата кораба във флота на компанията - Celestyal Journey и Celestyal Discovery. Процедурите са включени на палубата „Sozo Experience”, която е вдъхновена от гръцкия обичай Sozo - древногръцка традиция за уелнес на ума, тялото и духа за постигане на вътрешен и външен баланс.

Гостите на Sozo Spa могат да се насладят на нови процедури за лице, познати още като „Vie Collection”. Те са вдъхновени от естетичната медицина и се реализират в партньорство с експерти в областта. Сред процедурите са:

• Триизмерна процедура за изглаждане на бръчките и уплътняване - допълнителна или алтернативна на ботокса процедура за лице.

• Процедура за повдигане и стягане с проколаген, която включва масажна сесия и концентрирани продукти, които съчетават лазерни, LED и микронидлинг техники.

• Индивидуална мезофорс процедура за ревитализиране и изпъване, вдъхновена от сеансите по мезотерапия в практиката на естетичната медицина.

Celestyal също така представя и Аюрведични процедури, вдъхновени от 5000-годишната практика Аюрведа. В същността си практиката е система за естествено лечение, която води началото си от ведическата култура на Индия и се фокусира върху наблюдението на хората чрез петте елемента - земя, вода, огън, въздух и етер.

Аюрведа практиките на борда на Celestyal Journey и Celestyal Discovery включват:

• Аюрведичен масаж на главата

• Аюрведичен масаж на лице и тяло - фокусира се върху точките марма (точки, в които се концентрира жизнената енергия) и мускулите на лицето. Целта на масажа е да облекчи напрежението, да детоксикира и съживи тъканите на лицето. След това се прави масаж на тялото.

• Лечение с билкова торбичка „Кижи“

• Аюрведичен маслен масаж „Абянга“

• Масаж на лицето и главата „Насям“

• Аюрведичен лек масаж на краката XXX - лекият аюрведичен масаж на краката може да включва нежни движения с помощта на топли билкови масла като сусамово или кокосово масло, като целта му е да стимулира кръвообращението и да отпусне мускулите. Процедурата започва с дълги, обхождащи движения от глезена към бедрото, след което включва кръгови движения около коляното и мускулите на прасеца и завършва с леко потупване за енергизиране на краката.

Цените на процедурите са между 72 евро и 122 евро.

За да превърнат уелнес изживяването в още по-пълноценно, гостите могат да се насладят на смутита в бара Fig & Honey, които са направени с редки суперхрани като розова питая и синя спирулина.

Уелнес и релакс процедурите са ключови компоненти в съвременното круизно преживяване. Нашите гости винаги подхождат с нетърпение да опознаят невероятните дестинации, към които плават, но също така се стремят да отделят време и за личното си благоденствие, докато са на борда. Допълненията към СПА центъра Sozo издигат преживяването на борда на още по-високо ниво и напълно съответстват на нагласата на клиентите ни за "пътешественика, който постига вътрешен и външен баланс". Процедурите гарантират, че гостите ни ще се завърнат у дома отпочинали и заредени с енергия, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

За повече информация можете да посетите celestyal.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Елена, която върна наградата