В САЩ се притесниха за Григор

OFFNews 04 април 2019 в 10:53 4306 0

Няколко дни след края на силния турнир от сериите Мастърс 1000 в Маями, медията Tennis World USA реши да направи обзор на случилото се във Флорида. Сайтът подреди изненадите, добре представилите се, както и провалилите се тенисисти.

За съжаление най-добрата ни ракета Григор Димитров попадна в третата категория - при провалите. Той се завърна на корта след двумесечно отсъствие заради травма в рамото. До последно участието му беше под въпрос, но все пак се включи в надпреварата и успя да отстрани Фелисиано Лопес във втория кръг. Джордан Томпсън обаче го елиминира още в следващия мач.

Въпреки травмата, от Tennis World USA изглежда са имали по-големи очаквания към Григор и затова определиха показаното от него на "Хард Рок Стейдиъм" като провал. Ето и каква беше кратката им оценка за представянето му в Маями:

"Българинът просто се скри от радара на големите тенисисти. Участие в трети кръг в Маями е нещо голямо за доста тенисисти, но не е достатъчно за играч с неговия талант. Той просто изчезна!", написаха от сайта по адрес на Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !