Тенис звезда отива в джунглата за риалити

OFFNews 28 януари 2018 в 12:41 11890 0

Смятаният за много перспективен допреди няколко години австралийски тенисист Бърнард Томич намери начин да презареди батериите, след като нещата му на корта определено не вървят.

Вместо в топ 10, той се намира на незавидната 143-а позиция в света, а наскоро отпадна още в квалификациите на Откритото първенство на Австралия. Оказа се, че той е приел поканата за приключенското риалити "I’m A Celebrity … Get Me Out Of Here!", което стартира в ефира в Австралия.

Според формата девет знаменитости са настанени в лагер в джунглата, като изпълняват различни изпитания, които ги вадят от зоната им на комфорт. При успех получават храна и луксозни предмети. Ако им стане прекалено трудно могат лесно да напуснат, като изкрещат "Аз съм знаменитост, махнете ме оттук".

"Не участвам за пари, имам си достатъчно милиони, а защото искам да опитам всичко в живота", казва Томич, спечелил близо 6 милиона долара от наградни фондове.

Той се заканва също така да разкрие в ефир корупция на най-високо ниво в австралийския тенис, така че феновете няма да скучаят след края на първия за годината турнир от Големия шлем в Мелбърн, който приключва днес след финала при мъжете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови