Шарапова и Григор в опасна близост в Мадрид

ОFFNews 04 май 2017 в 17:39 5935 0

Става горещо на кортовете в Мадрид тази вечер! Григор Димитров и Мария Шарапова се събират отново на едно място, но в името на благотворителна кауза. Пък знае ли човек!

„Tie Break Tens” събира пари в битката срещу домашното насилие. В турнира ще се включат общо 16 тенисисти – 8 мъже и 8 жени. Двубоите представляват шампионски тайбрек до 10 точки и ще се проведат един след друг на централния корт.

Шампионите ще получат чек за $200 000, други $100 000 ще бъдат дарени за борбата с домашното насилие. Играе се на елиминационен принцип.

Шоуто започва в 20:30 часа българско време. Мачът на Гришо, втори в програмата, е срещу Дан Евънс. 4 срещи по-късно Маша излиза с Моника Пуиг.

Припомняме, рускинята се върна на корта след наказание за допинг и стигна полуфинал в Щутгарт. Тя е с покана и за турнира в Мадрид, който започва след шоуто.

Маша изброи Гришо като един от хората, оказал й най-голяма подкрепа. Наскоро двамата затвориха ресторант в Ню Йорк и се отдадоха на сериозна забава.

Шарапова призна, че си е изкарала чудесно с бившата любов, като дори е обърнала няколко чаши алкохол от щастие.

Всички най-добри турнири с участието на Григор Димитров, Шарапова и останалите звезди на тениса може да гледате само по спортните канали на МТел. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови