Рай за децата по време на Sofia Open

OFFNews Последна промяна на 05 февруари 2019 в 16:57 1038 0

В истински детски рай се превърна „Арена Армеец“ в третия ден от началото на Sofia Open 2019. Сред първите, които огласиха със смях детския кът бяха трите деца на футболиста Дарко Тасевски и половинката му Ромина.

Часове преди да посрещнат татко си, който се връща в България от лагер с отбора на Славия, Дария, Давид и Антонио се радваха на различните забавления заедно с майка си, която е носителка на титлата „Мис България“ 2010.

Тримата дори заедно влязоха в огромен сапунен балон, включиха се в игра на народна топка, размениха няколко удара на корта за мини тенис и още доста атракции, преди да влязат в залата, за да погледат и тенис.

Фернандо Вердаско раздава дълго автографи на ентусиазирани от срещата със звездата българчета. На специално изграден мини корт Сантяго Гонсалес и Айсам-ул-Хак Куреши играха с всички желаещи да се докоснат до тениса.

Детският парк на забавленията предлага различни активности – мини тенис, четене за малки и големи, училище за приложни изкуства, игра на народна топка и много други. Kids Day в „Арена Армеец“ ще продължи през целия ден.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови