Откраднаха всички трофеи на Роберта Винчи

OFFNews 04 август 2017 в 23:28 2054 0

Снимка Евроспорт

Без всички трофеи остана най-именитата италианска тенисистка Роберта Винчи. Тя се оплака в Туитър, че е била посетена от крадци.

"Обичайно никога не говоря за личния си живот, а само за спорта, но ще направя изключение", написа Винчи, "Преди няколко дни в дома ми в  Таранто е нахлула група крадци.

Сред откраднатите неща има такива, които нямат материална стойност лично за мен, а несравнима емоционална. Това са трофеите, които съм спечелила през кариерата", добави Винчи.

"От времето, когато взех за първи път ракетата, аз работих неуморно за постигане на целите си. Тези отличия, макар и да са символи, ми напомнят за всеки ден на корта".

Винчи е изключително успешна на двойки, като е печелила абсолютно всички турнири от Големия шлем. С партньор има още 25 трофея от WTA, но не е лоша и на сингъл с 10 титли.

В момента е 37-а в ранглистата , като най-предното й класиране  е от миналата година - седмо. Помним я и от турнира в София през 2012 година. Тогава италианката загуби полуфинала от бъдещата шампионка Надя Петрова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови