Григор Димитров и Медведев решават кой ще отиде на финал в петък вечерта

OFFNews 05 септември 2019 в 21:14 2691 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Даниил Медведев в петък вечерта в първия полуфинален двубой на турнира от Големия шлем US Open. Двамата ще премерят сили не преди 23 ч. българско време.

В другата битка за място на финала фаворитът Рафаел Надал влезе в двубой с Матео Беретини. Мачът им започва малко след края на дуела Димитров - Медведев, не по-рано от 00:30 часа, става ясно след публикуваната от организаторите програма за мъжките 1/2-финали в Ню Йорк. 

Очакванията са мачът Димитров-Медведев да започне в 23 ч., защото преди този мач е финалът на двойки при мъжете, който ще започне четири часа по-рано - в 19:00, но след него ще има и церемония по награждаване.

За Димитров и Медведев това ще бъде дебютно участие на полуфиналите в Ню Йорк. До момента те имат по една разменена победа. И двата им двубоя обаче са от преди 2 години.

Със страхотния рейд в Ню Йорк, Димитров си гарантира завръщане в Топ 30 на ранглистата при обновяването ѝ в понеделник. Медведев пък ще бележи нов личен рекорд и ще измести Доминик Тийм от четвъртото място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови