Федерер след загубата: Не е фатално, това са нормални неща

OFFNews 18 март 2019 в 16:17 1533 0

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели след загубата от Доминик Тийм (3:6, 6:3, 7:5) на финала на турнира Индиън Уелс, че австриецът се е представил по-добре от него в ключовите моменти. 

Маестрото отсече, че няма за какво да се притеснява, тъй като съвсем наскоро триумфира в Дубай и завоюва своя стотен трофей в кариерата.

"Не се чувствам разочарован. Доминик игра по-добре от мен в ключовите моменти от срещата. Това понякога се случва, нормални неща са. Разбира се, нормално е да си леко разстроен след подобна загуба и то на финал. Аз обаче съм бил в подобни ситуации много пъти.

Трудно е да се каже какво точно се е объркало. Може да се рови дълго в това и да се спори много. Това обаче няма да доведе до нищо. Просто трябва да призная, че опонентът ми игра по-добре във важните моменти.

Имах своите шансове и се чувствах добре. Днес обаче не бе моят ден, това е истината. Радвам се много за Доминик. Това е негов първи "Мастърс" трофей в кариерата. Определено е голямо събитие. Аз не съм притеснен за себе си, тъй като съвсем наскоро спечелих своя стотен трофей в Дубай", каза Федерер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови