Джокович: Сигурно съм бил китаец в предишния си живот

OFFNews 15 октомври 2018 в 09:40 1073 0

Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович не скри радостта си след рекордния си четвърти трофей на "Мастърс" турнира в Шанхай.

На Джокера определено му върви в азиатската страна, тъй като е спечелил всичките 11 финала, на които е играл. Сърбинът има шеговито обяснение за успешната си серия.

"Може би съм бил китаец в предишния си живот. Не бих се изненадал наистина да е било така с оглед на това как се чувствам тука и колко добре се разбирам с хората, както и колко лесно общувам с тях.

Всичко в Китай винаги е било много положително за мен. Играл съм наистина доста тук. Има нещо специално в това място, което ме кара да се чувствам като у дома си.

Мисля, че сервисът ми бе много добър през цялата седмица. Настилката е много бърза и ако сервисът ти влиза добре, тогава шансовете ти се увеличават.

Това e една от най-добрите седмици в кариерата ми що се касае до сервирането. Имам висок процент вкаран първи сервис и това ми бе в голяма помощ за спечелването на турнира", каза Джокович.

Иначе директорът на турнира във Виена Хервиг Щрака разкри, че организаторите на надпреварата в австрийската столица водят интензивни преговори с Ноле за участие.

Турнирът ще се проведе между 22 и 28 октомври, а най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече е потвърдил присъствието си. Той никога не е участвал там и съответно може единствено да надгради над актива си в световната ранглиста.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!