Чичо Тони: Следващото поколение е неспособно да замени Надал, Федерер и Ноле

OFFNews 23 юли 2019 в 12:54 1975 0

Тони Надал коментира, че тоталната доминация на Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович в последните години може да се тълкува и от гледна точка на по-ниското ниво на следващото поколение тенисисти.

"Това е впечатляваща статистика. Велики шампиони като Бьорн Борг, Джими Конърс и Джон МакЕнроу имат общо 26 турнира от Големия шлем.

Рафаел, Роджър и Новак са с 54. Много хора казват, че те са повишили нивото си благодарение един на друг, но всеки то тях можеше да спечели и повече в отстъствието на останалите.

При всички положения им провървя, че следващото поколение се оказа неспособно да ги замени", каза Тони Надал.

Иначе неговият племенник Рафа знае как да си почива, когато е извън корта. Роденият в Манакор, Майорка испанец е свързан с морето още от детството си и вече ще може да му се любува на новата си яхта.

Тя е модел Sunreef 80 Power. Нейната премиера пред публика ще бъде през септември, а Рафа ще си я получи чак през 2020 година. Официалното представяне на първата бройка ще бъде на фестивал на яхтите в Кан.

По непотвърдена информация цената на новата луксозна придобивка на Надал може да достигне до 4,8 милиона евро според екстрите й.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови