Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Бекъм благодари на Григор

OFFNews 01 юли 2017 в 19:12 1999 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се оказа любимец и на звездното семейство на Дейвид Бекъм.

Българинът е тренирал наскоро със сина на популярния футболист - Ромео. Малчуганът се похвали лично с видео в профила си в социалната мрежа Инстаграм. 

"Благодаря ти, Григор Димитров, за най-хубавия ден в живота ми," сподели малкият син на бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Видеото можете да видите тук.

Самият Гришо неотдавна бе определен от пресата на Острова за "българския Дейвид Бекъм", след като през 2014-а достигна до топ 10. В момента Гришо е в Лондон, където се готви за старта на участието си на Уимбълдън от новата седмица.

Хасковлията ще измести Давид Гофен от осмото място в класацията на АТР "Надпреварата до Лондон", ако постигне минимум две победи на предстоящия турнир от Големия шлем в английската столица.

"Надпреварата до Лондон" е името на едногодишната ранглиста, според която най-добрите осем получават право на участие на Финалите на АТР в края на всеки сезон.

Григор Димитров никога не е участвал в последния голям турнир от календара досега в кариерата си, но може да се вмести в топ 8 с добро представяне на “Уимбълдън”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!