Вальо Топлото остава в затвора, въпреки че спечелил конкурс за великденска картичка

OFFNews 05 юли 2017 в 11:54 13138 5

Валентин Димитров-Вальо Топлото остава в затвора, Софийски градски съд отказа да го освободи предсрочно. 

Бившият шеф на "Топлофикация" има да излежава още 10 месеца от присъдата си. Според съдията досегашният му престой зад решетките не е успял да го превъзпита достатъчно, но отчете, че има положителна промяна у него. Магистратът прие като доказателство за това спечеленото първо място от Димитров в конкурс за великденска картичка в затворническото общежитие в Казичане. 

Валентин Димитров влезе зад решетките с тригодишна присъда през ноември 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

5

Denis Rizanov

05.07 2017 в 14:15

Най-големият парадокс е, че Топлофикация Сф по времето на вальо имаше по-добри финансови показатели от сега. А днес няма гейбераст осъден за Топлофикация. То не беше "на си я", когато банкянската мутра искаше да се отърве от нея и я даваше "на държавата", то не беше после "дай си ми я", когато пак банкянската мутра си я искаше от държавата... един безкраен цирк в резултат на който състоянието на дружеството продължаваше с бързи темпове да се влошава. И днес няма нито един наказан за това! А цените на "услугите" на дружеството продължават да се вдигат на фона на международния спад на цените на енергоносителите!
:)

14355

4

neverland

05.07 2017 в 14:03

Охо, ама Вальо бил на принудителен пансиооон...изпуснал съм тази радостна новина. Мислех, че до последно обжалва, че имаше няколко дела срещу него.

Сега вече може гордо да казваме, че има осъдени хора за присвоявания и източване на държавно. Да, само 3 години, да в някакви общежития на пълен пансион, но е осъден и ще си го излежи.

Ето такива неща трябват на масата за да е щастлива. Да чуе и види, че някой е осъден и лежи, та макар и само 3 години, та макар и в общежитие, та макар и да е много дребна риба от басейна с големи акули.

Кой знае, може и да се вижда светлина в далечния край на тунела.