Убиецът от Надежда се оплакал, че жена му го тормози психически

OFFNews 30 октомври 2018 в 10:54 10160 3

26-годишният мъж, който уби майката на детето си в столичния квартал "Надежда" и собственото си момиченце на годинка, е подал сигнал за психически тормоз от застреляната 23-годишна жена.  

Това каза директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов, цитиран от Фокус. Убиецът направи опит за самоубийство, но животът му е вън от опасност, той е настанен в "Пирогов". Таксиметров шофьор, возил бащата и детето около 19 часа снощи, е помогнал на полицията да го открие в гориста местност в Горни Богров. Свидетелят разказал, че детето плачело през цялото време в колата. Бащата нямал намерение да посяга на момиченцето, казал, че ще се самоубие, но детето трябва да живее, спомнил си още таксиметровият шофьор. 

Убийството на детето и опита за самоубийство са станали около 23.30 ч., уточни комисар Иванов. Намерено е и оръжието на престъплението. Полицаите иззели записи от камерите около блока, където живяло младото семейство. От тях се виждало, че по обед той нахлува в жилището и след няколко минути излиза, тичайки с детето на
ръце. Двойното убийство е извършено със законно притежавания пистолет от извършителя "Смит и Уесън". Взета е кръвна проба от Викторио, за да се установи дали е бил под въздействието на някакви упойващи вещества.

След като застрелял жена си, той е изхвърлил мобилния си телефон.

Имали са някакви проблеми в семейството, но нищо сериозно. Преди година също са се разделяли, обясни ст. комисар Иванов. По думите му към момента няма данни за психическото състояние на Викторио Александров. Той ще бъде разпитан, когато здравословното му състояние позволява. 

Ще му бъде наложена най-строгата мярка за неотклонение и ще бъде привлечен като обвиняем, заяви шефът на СГП Емилия Русинова. Тя уточни, че убитата млада жена е намерена от майка си в апартамента, от който убиецът се изнесъл преди седмица заради скандал. Детенцето е простреляно в дясното око, бащата няма куршум в главата, каза още Русинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

30.10 2018 в 15:02

А поради що му е било разрешено да носи оръжие и на този психопат?
 
X

Да помогнем на украинските деца!