Цветанов разказва със сълзи на очи за бито и изнасилено семейство

Извършителите не били осъдени - делото било прекратено по давност и това провокирало репликата му срещу Мирослава Тодорова

OFFNews 31 май 2017 в 09:27 5529 14

Снимка Цветан Цветанов

Цветан Цветанов се разплака в ефир в студиото на Нова тв, разказвайки за семейство, с което са се гаврили престъпници - дъщерите били изнасилени, блудствали с майката, пребили бащата. Делото гледала съдия Мирослава Тодорова. След 25-ото заседание тя го прехвърлила. Прекратили го по давност. Никой не бил наказан.

Зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветанов бе провокиран да разкаже историята след въпрос за приключилото по давност дело за клевета, което съдия Тодорова заведе срещу него заради негова реплика, че тя обслужва организираната престъпност. Попитаха го наистина ли е поискал съдийката да плати разноските по делото, които са 500 лева.

"Знаете ли кога действително си изпуснах нервите и може би съм обидил г-жа Мирослава Тодорова, за което се извинявам. Направих една среща с една жертва, всъщност с цялото ѝ семейство. 98-ма година семейството е било похитено от извършители и двете им дъщери бяха изнасилени от тази група, която прави въоръжения грабеж. С майката са блудствали, а бащата са го пребили почти до неузнаваемост. Това дело се гледа 25 заседания от уважаваната от мен госпожа Тодорова. На 25-ото заседание тя преценява, че трябва да го прехвърли към Военна прокуратура, защото в групата има един полицай. Искам да се срещнете с това семейство, само да ги чуете. Тогава ще видите как ще си формирате Вие мнението и как ще застанете тук, в студиото", каза Цветанов.

"Затова си изпуснах нервите, тогава се почувства обидена госпожа Тодорова, но никой не застана пред тези хора да им каже какво се случва с тяхната съдба. Само да Ви кажа, че това дело, проточвайки се 20 години, беше прекратено поради давност", каза още той.

14-минутният разговор приключи, като Цветанов бършеше сълзите си, а водещят Виктор Николаев се извини, ако въпросите им са причинили това. 

Видеото може да гледате ТУК. Разказът започва на 11-ата минута.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

12

Лопе де Вега

31.05 2017 в 13:19

Лигльо. Ревльо. Вместо да ревеш кажи за апартаментите!

Поздрав!

12021

11

bls

31.05 2017 в 12:15

Това е стар случай (и грозен наистина), но да не се прави на ощипана мома и да реве. Има достатъчно писано в правни сайтове по темата.

42249

10

Denis Rizanov

31.05 2017 в 10:44

След онази омерзителна сценка на фатмака цачка сега и този плаче в ефир. И по-гадното от всички гадости е, ЧЕ ПЛАЧЕ НА ЧУЖД ГРОБ!
Пипоняк, пожелавам ти от все сърце да изпиташ пълната "радост" на това семейство, което така вулгарно употреби в ефир! Аз ще дойда да те питам как се чувстваш след това!
Отвратителна смрад!
Сега остава да очакваме в ефира да се разплаче самия боци за онзи дърт пергиш - прадядо му, селския коцкар, на който върнали се от фронта мъже отрязали пикалото, защото задявал жените им, докато те били на фронта!

12192

9

Stoyan Georgiev

31.05 2017 в 10:31

Ще ме разплаче и мен гнусното ченге...