Цецка Цачева: Случаят с Желяз е в ранна фаза, да не го предпоставяме

OFFNews 11 април 2018 в 09:31 5606 2

Цецка Цачева

Не трябва да предпоставяме нещата по случая с искането за екстрадиране на 29-годишния мъж, случаят е в много ранна фаза, заяви министърът на правосъдието Цецка Цачева в интервю за БНР.

„На този етап няма възможност за отношение и реакция от страна на Министерство на правосъдието. Ние сме информирани, но с оглед процедурите съдът е този, който трябва да се произнесе“, каза министърът. И обясни, че по силата на договора за екстрадиция между България и САЩ в рамките на 60 дни ще възникне задължението да се осъществи тази екстрадиция.

На този етап конкретните факти по случая би трябвало да са предоставени изцяло на прокуратурата и българският съд ще е този, който ще прецени за съответствието им. Когатоима повече факти, тогава трябва да се коментира, допълни тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

11.04 2018 в 11:23

Какъв "случай" бе, как успявате да изтресете глупости и за изгрева и залеза на Слънцето даже ... Как па телефониста-склададжия да не е виновен за геополитиката. Американската фирма си направила отдел на оня край на света, за да избегне собствените си закони. И чистачката на канцеларията там значи, била отговорна за борсовия крах в Ню Йорк.
А за токийската борса виновна ли е?
И тая лелка тука каканиже влудяващи дивотии, вместо автоматично да отговори на американците, да внимават повече със спама, който разпращат.

10571

1

Hissarion

11.04 2018 в 09:51

Цецке, сляпа ли си за фактите?! Човекът е служител в американска фирма. Той няма отговорност за дейността на фирмата. Твоя работа е да се потрудиш да го отървеш от малоумния американски съд.
 
X

Да помогнем на украинските деца!