Цацаров даде на НСлС случая с удареното от джип дете в Търнак

OFFNews 04 октомври 2018 в 16:15 1651 0

Главният прокурор Сотир Цацаров възложи на Национална следствена служба разследването на катастрофата край село Търнак, при която тежко пострада дете, съобщиха от прокуратурата. 

Под ръководството на Районна прокуратура – Бяла Слатина се провежда разследване по повод тежкото пътно-транспортно произшествие от 2.10.2018 г. в село Търнак, община Бяла Слатина, при което шофьор на лек автомобил, в пияно състояние, блъсна 11-годишно дете, вследствие на което са му причинени тежки и животозастрашаващи наранявания.

По предложение на директора на Национална следствена служба Борислав Сарафов, главният прокурор г-н Сотир Цацаров с постановление от днес възложи разследването по делото да се извършва от следователи от Националната следствена служба. 

Директор във "Фармацевтични заводи Милве" АД е мъжът, помел пиян 11-годишно дете в село Търнак на 2 октомври вечерта. Става въпрос за Веселин Ранков, на 59 г. от София. Той е директор на "Производство" в "Милве", каза днес районният прокурор на Бяла Слатина Методи Маринов пред в. "Конкурент".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша