Пуснаха Перата със "свинските опашки" под гаранция

OFFNews - Бургас 20 юли 2016 в 16:41 3994 2

Снимка burgas.topnovini.bg

Привържениците на Перата го посрещат пред съда

Окръжният съд в Бургас се смили над Петър Низамов – Перата и измени мярката му за неотклонение от „домашен арест“ в „парична гаранция“. 3 000 лв. трябва да плати Низамов в рамките на 7 дни, определи съдът.

Перата е обвинен в незаконно задържане на трима афганистанци през април в Странджа, които бе вързал със „свински опашки“.

Окръжният съд прецени, че Низамов няма опасност да се укрие. Също така не е нарушавал домашния си арест досега, решиха магистратите.

В съдебната зала Перата помоли да му бъде наложена по-лека мярка, защото имал редица семейни проблеми – съпругата му поискала развод, фирмата на майка му, която той управлявал, била пред фалит, не можел да работи и да издържа детето си. Относно гаранцията – добави, че неговите съмишленици щели да му помогнат, за да я плати.

Пред съдебната палата в Бургас се бяха събрали 20-на души, които аплодираха решението на магистратите. Сред тях бяха и участници от боя, който съпътства визитата на "Нощните вълци" в Бургас. Този път, членовете на паравоенните формирования бяха в цивилни дрехи, а не в униформи.

Мярката, наложена от Окръжния съд, е окончателна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13207

1

Shoshon

20.07 2016 в 17:23

1)Предлагам гаранцията да се плати от БХК;
2)Да бъде допуснат да се състезава за личност на годината;
3)Оставка на Бойко Борисов.