Иванчева: Преместиха ме под строг режим, в килия съм с убийца

Имам една единствена цел в момента - да изляза жива и отново да прегърна сина си, пише бившия кмет на Младост

OFFNews 14 декември 2022 в 19:23 20310 9

Иванчева
Иванчева при влизането ѝ в затвора.

На фейсбук профила на бившия кмет на Младост Десислава Иванчева, която излежава присъда за подкуп в Сливенския затвор, се появи разказ от нейно име.

В него тя съобщава, че е преместена в отделение под строг режим и че е в килия с жена, осъдена за убийства и друга, която е насилвала малко бебе.

Според Иванчева целта е да бъде тормозена и съсипвана бавно от "гешефтурата".

"Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ", пише Иванчева.

Ето и текста на целия ѝ разказ от затвора:

„Аз съм при строг режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, защото годините, на които аз съм осъдена предполагали първоначален строг режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година строг режим в ареста, но има дупка в закона, която не разглежда това обстоятелство. И адът започва от начало.

При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз защо съм там, като и на мравката път правя, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, поне убийство не можаха да ми припишат, но съм сред такива затворнички.
В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе.

ЗАЩО ли съм с жена насилвала малко бебе, като аз самата съм майка на малко бебе – предполагам пак е част от извратения сценарии на гешефтурата.

ЗАЩО съм и с жена, осъдена за убийства, която не понася светлината, иска 24 часа да сме в тъмнина и не търпи друго мнение, а с такива хора не се спори. Виждам светлина за малко, когато излизаме по коридорите, да обядваме и да вечеряме. А аз имам доказано депресивно състояние в ареста от психолог, точно поради липсата на светлина, на витамин Д, аз съм слънчев човек. Но разбира се това досие сега е в сливенския затвор, прочетено, анализирано и приложено внимателно, да бъда тормозена и съсипвана бавно от гешефтурата.

Поисках преместване, с жена, с която бяхме в отделението за адаптация, има свободно легло при нея, но разбира се получих отказ.

Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ!

Манипулират и свижданията, едно пропуснах, за следващите не ми казват до последния момент, а за никой не е лесно да се организира за след часове.

Една добра новина имам все пак – скоро ще мога да започна работа в кухнята, с което да намаля престоя си в затвора, тъй като 2 дни работа се броят за 3 излежани.”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1067

9

StinkingSonOf

18.12 2022 в 11:57

Аз имам познати, които са били изнудвани от Иванчева. Не знам дали е поискала подкуп от Ваклин, но със сигурност е корумпирана.

1905

8

2021

16.12 2022 в 18:43

6екеr4о,
има един клип, където Иванчева се явява доброволно на детектора на лъжата. Клипа се казва: " Корумпирана или нагласена? ДЕТЕКТОРЪТ на лъжата " /youtube/

-529

7

6екеr4о

16.12 2022 в 10:42

Не съм убеден в невинността на Иванчева, нямам поглед върху събраните доказателства, походът към нея бе наистина свиреп, но наказателният уклон, ако мога така да се изразя, в държавата е повсеместен, а за това имам лични, преки наблюдения. В прокуратурата му викали "щавене", който си плати, ще се оправи, който - не, то "законът ще се стовари с цялата си строгост" върху него, пак използвах прокурорски жаргон. Една позната адвокатка разказваше, че в съдебната система деряли не по три, а по осем кожи, и не ги интересувало, ако имаш, примерно, само седем, ако искаш...

5827

6

pisnamiotmutri

15.12 2022 в 12:31

Как очаквате някой наистина да се изправи срещу мафията и да не ни лъже като сами можете да видите колко лесно е да бъде превърнат в крадец и пратен за години сред убийците. В същото време простолюдието ще цъка с уста и ще го обижда, а останалите няма да могат да направят нищо. В превзетите държави няколко депутата не правят разлика.

5827

5

pisnamiotmutri

15.12 2022 в 12:28

Вижда се, че Иванчева е ползвана за пример към хора като Добрев, Вълка, Ковачки, Домуса и ред други - те добре виждат, че дори да няма доказателства срещи теб ако не слушкаш и да протестират в твоя подкрепа не е никакъв проблем да бъдеш превърнат в парцал и смачкан- дори и да родиш дете.

9030

4

Ivan Terziysky

15.12 2022 в 07:47

Жив да не бех, еврак! Натиснах ти кръстче не по грешка. Чудеса, абе чувства се Коледа вече.

11920

3

klimt

14.12 2022 в 21:47

Само да вметна, в Сливенския е.

9030

1

Ivan Terziysky

14.12 2022 в 20:00

Гешев, и твоето време ще дойде. Споко.