Иванчева няма право да вземе сина си в затвора, Хаджигенов е изпратил молба за помилването й

OFFNews 11 ноември 2022 в 09:27 9953 6

Синът на Иванчева има рожден ден в събота

Снимка Стопкадър

Синът на Иванчева има рожден ден в събота

Осъдената на 6 години затвор Десислава Иванчева няма да може да вземе сина си в Сливенския затвор, където бе отведена вчера да излежава присъдата си. По закон само жени, които в момента на раждането вече са в килия, могат да гледат бебето си в специално отделение, докато навърши годинка. 

Синът на Иванчева се роди на 19 ноември миналата година и ще навърши една година в събота. Засега майката на Иванчева ще гледа детето. 

Адвокат Николай Хаджигенов, защитник на бившия кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева, е изпратил молба до президента за помилването ѝ, обяви той по бТВ. В молбата той обаче не се позовава на това, че тя оставя малко дете. 

„Това, върху което съм акцентирал, е правосъдието. В един нормален свят Иванчева щеше да е при вас онзи ден, а Борисов в затвора. Доколкото у нас светът не е нормален, стана обратното“, коментира адвокатът. 

Той уточни, че при помилване присъдата не се отменя, но Иванчева няма да лежи в затвора. 

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2070

6

НЕМА ТАКЪФ

11.11 2022 в 17:14

ЩЕ Я АМНИСТРИРАТ ..... СЛЕД НЕ ПО - МАЛКО ОТ 3 години !

75

4

230 млрд баксов

11.11 2022 в 11:09

Видеоклип с детектора на лъжата на Иванчева:

https://youtu.be/cz7g958k5dI

гешеФ минал ли е детектор на лъжата?
а мУтрата със златните кюлчета???

1067

3

StinkingSonOf

11.11 2022 в 11:06

Най-вероятно е виновна. Нейните пари са намерени в колата. Може да каже, че са ги подхвърлили, но посредникът, Петко Дюлгеров е хванат с "комисионната" в него. Някой му ги е бутнал в джоба ли? В последствие той свидетелства, че е бил посредник, а после се отказа. Винаги ми е било чудно как така първо се признаваш за виновен, а после се отказваш. На кое от двете да вярват хората?

1035

2

Niko Kolev

11.11 2022 в 10:09

Не мога да кажа, дали Иванчева е виновна, защото не съм запознат с доказателствата. Но не бива да забравяме панаира, който разигра КаскетЯ при ареста. Само затова трябваше да бъде прогонен от прокуратурата.

4038

1

Moirae

11.11 2022 в 09:37

С това дело ни казват, че в България всичко е точно. Няма голяма корупция, няма големи престъпления, няма големи кражби в държавата. Всъщност този случай нагледно показва, че България е държава с ораничен суверенитет в сферата на правораздаването. Освен това всички идеално знаем кои са силните на деня, които са пленили тази сфера и нищо не правим като общество.
 
X

Да помогнем на украинските деца!