Депутатът Бат Сали влиза в съда

OFFNews 13 септември 2016 в 15:40 4930 2

Народният представител от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, отива на съд. Той е обвинен за хулиганство и противозаконно пречене на орган на властта да изпълни задълженията си.

На 1 май тази година на входа на град Костенец Методиев изпреварва неправилно и не се подчинява на полицейска палка. Малко по-късно през същото място преминава бус, който превозва футболният отбор на град Самоков.

Спрян е за проверка, един от пътуващите е без документи. На мястото пристига и Методиев, който започва да размахва депутатската си карта и да се държи непристойно, като заплашва полицаите. След което Методиев звъни на шефа на РУП – Костенец. Той му отвръща да остави полицаите да си вършат работата. Така преди месец се стигна до повдигане на обвинение.

След като получи обвиненията, депутатът предпочете да мълчи.

„Не съм размахвал депутатската си карта , но съм се легитимирал, дал съм си депутатската карта на съответния мним служител от МВР, за да удостоверя, че съм депутата и в качеството си на такъв искам информация”, каза преди два месеца Методиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13277

2

66

13.09 2016 в 22:08

самоковското енерго и други подобни шебеци не трябва да излизат от затвора и трябва непрестанно да разширяват левите им уклони и убеждения.
Със задачата да ангажират специално подбрани и подготвени екземпляри от специалния етнос.

20374

1

Стринка Минка

13.09 2016 в 21:08

Както влезе, така и ще излезе. Бат сали е неуловим.