Дани Джеймс каза, че съжалява за пребития инвалид, съдът го вкара в ареста

OFFNews 08 септември 2018 в 13:49 7241 2

Дани Джеймс каза, че съжалява за пребития инвалид, съдът го вкара в ареста

Снимка БНР

27-годишният британец Дани Джеймс, който преби в хотел в Слънчев бряг, възрастен шотландец с увреждания остава в ареста, реши Районният съд в Несебър. Мотивите са, че той може да се укрие, да се опита да напусне страната или да извърши друго престъпление.

Две са обвиненията срещу него – непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и за нанасяне на телесна повреда, причинена по хулигански подбуди.

Прокурорът по делото Стела Мешова поиска най-тежката мярка "задържане под стража". Инцидентът е от 6 септември, като малко преди това до външен бар на басейн и до рецепцията на хотела буйствал, замервал с обувки служители на хотела, като успял да удари и един от тях.

След това в коридор на 5-ти етаж, безпричинно нападнал 60 годишният шотландец, който бил трудно подвижен и се придвижвал с помощта на бастун.

В съда Дани Джеймс каза, че съжалява, не е агресивен, няма намерение да напусне страната, както и че е готов да плати 10 000 лв гаранция. Според адвоката му Веселин Анестиев, агресията на Джеймс се дължи на изпитото количество алкохол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13214

2

XR4

08.09 2018 в 18:39

Защото "...безпричинно нападнал 60 годишният шотландец...", Маровска. Ако пострадалия не беше шотландец, а тъмен балкански субект...

12107

1

В М Маровска

08.09 2018 в 16:25

Е защо го тормозите и този „турист”? Пуснете го и него под домашен арест! човекът съжалява и казва, че не е агресивен!? („човекът” умишлено е с малка буква).