Бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета, искал домашен арест, за да управлява бизнеса си

Оставиха го в ареста и съдът не поиска да бъда изслушана 13-годишната им дъщеря

OFFNews 22 декември 2022 в 18:44 4039 2

Снимка Архив

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Симо Касабов, който преби съпругата си с тенис ракета. По време на заседанието стана ясно, че мъжът е поискал да излезе под домашен арест, за да вижда децата си и да продължи да управлява бизнеса си, предаде БНТ. 

Съпругата му остана без далак, с две счупени ребра, спукано тъпанче и множество други травми. Заради патологична ревност Касабов следял с проследяващи устройства цялото семейство, често ги заключвал и системно тормозел жена си, обясниха от прокуратурата. В деня на побоя той се прибрал в 14 ч. и видял, че жена му говори по телефон без поставени от Касабов проследяващи устройства, каквито бил сложел и на телефоните на децата си. 

Защитата поиска да бъде разпитана 13-годишната дъщеря, която имала упреци към майка си и допълнително настоя за отвод на съдебния състав - заради предубеденост. Съдът обаче отхвърли искането.

Пред съда Касабов се разплака.

"Имах прекрасно семейство в продължение на 20 години и те са всичко за мен. Аз съм двигателят на това семейство. Устройствата са, за да знам по всяко едно време къде сме. До онзи ден всичко беше нормално - смях, обич и разбирателство. Всичко свърши, от това хубаво семейство вече нищо не става. Искам домашен арест, за да си виждам децата и да се грижа за бизнеса си", каза той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

22.12 2022 в 19:10

мда, определено психически болен. Мнооого има да се работи с него, надали скоро ще разбере какво е направил.


Хубавото му семейство за нищо не ставало, алоу, хубав си ти бе

Развода за какво е измислен? Ми за да няма тенис ракети.

12182

1

sawall

22.12 2022 в 18:55

"от това хубаво семейство вече нищо не става" - думи на социопат. Говори за човек, които се отнася към семейството си като към предмети, като социална придобивка, и не разбира, че той сам е прецакал всичко. Единственото хубаво нещо в тази ситуация е, че няма загинала жена или дете. А можеше.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков