Бисер Миланов се изправи пред съда за хулиганство

OFFNews 17 декември 2015 в 16:07 3126 2

Бисер Миланов се изправи пред съда за хулиганство

Снимка Николай Варадинов/Булфото

9-ти състав на СРС, с председател Анелия Щерева порведе заседание по делото заведено срещу Бисер Миланов (Петното). В обвинителния акт се твърди, че в периода 13 – 15 януари 2014 г., в София, в условията на продължавано престъпление Миланов е извършил две хулигански деяния, при опасен рецидив.

На 13 януари 2014 г. Миланов посегнал на екип на bTV. Агресията си първо проявил към оператора Любен Кацаров, като отскубнал часовника от ръката му и отправил към него думите: „Аре престани да ме снимаш с тая камера ... мухльо .. боклук”.

След това отправил ругатни и заплахи към оператора и репортера Мария Цънцарова: „..ще си платите, ще видите”, каза той и продължил да крещи обидни изрази, изтръгнал микрофона от ръката на Цънцарова, блъснал я в раменете, заплашил я, че ще започне да играе бокс, като и хвърлил в лицето ѝ запалена цигара.

Два дена по-късно заплашил със саморазправа друг екип на телевизията, като казал: „Боклук македонски, ако не ти харесва тук бягай у Македония, да не те пребием тук”, бутнал с ръка в тялото репортера Петър Нанев, като му крещял да се махне и го заплашвал, че ще играе бокс с него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!