Адв. Марковски: Килията на Иванчева е измъчване и обида

OFFNews 30 ноември 2018 в 08:25 4439 3

Лошите условия в килията на подсъдимата Десислава Иванчева са част от ужаса, става въпрос за измъчване и обида. 

Така защитникът на бившия кмет на "Младост" адв. Марин Марковски коментира снимките от ареста, разпространени от омбудсмана Мая Манолова вчера по бТВ. 

Ще искаме отвод на прокурорите по делото, като още Марковски по повод призивите на прокуратурата Апелативният спецсъд да саботира проверката на ВКС за начина, по който Десислава Иванчева и Биляна Петрова бяха първо пуснати от ареста, а часове по-късно върнати зад решетките. 

Пристрастие и опит да се влияе на съда видя в действията на спецобвинението адв. Марковски. Според него Иванчева трябва да съди държавата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

3

avi

30.11 2018 в 16:32

Ох, горките. Акато вземат 70К евро не реваха. Има доста хора, които не са извършили или заподозрени за корупция живеят в по лоши условия ама не реват като тия двете.

12362

2

nickplam

30.11 2018 в 12:40

Достатъчно страдат тези жени, че да се налага да живеят в такива условия. Това е нечовешко. А и престъплението в което са обвинени, не предполага подобно отношение. Онези, които изнасилват, убиват, тормозят и какво ли още не, не живеят в подобни условия.

13510

1

Mayya

30.11 2018 в 09:12

Не само обида, а и унижение и издевателство. Показната наказателна акция на спец.прокуратурата продължава триумфално до пълно постигане целите на поръчителите. И защо само отвод и само на тях, съдът много чинно ги слушка. Отдавна трябваше да съдят държавата. Протестираме за горивата, а за унизяващата достойнството на хората "правосъдна" система си мълчим.