Ексклузивно Глиги пред OFFNews: Руската армия воюва върху трупове, украинската - по кодекса на честта

Започнаха предварителните поръчки на новия смартфон на Apple iPhone SE във Vivacom

Клиентите на телекома могат да закупят предварително и моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в цвят алпийско зелено, както и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено

OFFNews Последна промяна на 18 март 2022 в 14:29 778 0

Считано от 18 март клиентите на Vivacom могат да направят предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE в онлайн магазина на телекома. От същата дата те могат да предплатят и за нови версии в цвят алпийско зелено на смартфоните iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, както и версии на iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелен цвят. Предварителната поръчка на новите устройства на Apple, представени съвсем наскоро, ще продължи до 24 март, а от 25 март започват и продажбите на моделите.

Новият iPhone SE е мощен и достъпен смартфон с характерния за линията компактен и устойчив дизайн и впечатляващи подобрения в редица области. Неговата производителност е подобрена значително от новия A15 Bionic чип на Apple. Моделът разполага също и с изцяло нова система от камери, 5G свързаност, удължен живот на батерията и подобрена издръжливост.

Новите зелени смартфони iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна разширяват най-иновативната линия iPhone модели до момента с елегантен дизайн, висока производителност и функционалност. Те включват чип A15 Bionic на Apple, изключително устойчиво покритие Ceramic Shield отпред, усъвършенствано 5G изживяване и подобрена системи от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове. Моделите ще се предлагат в цветове алпийско зелено и зелено.

Всички нови iPhone модели поддържат 5G мобилни мрежи и са напълно съвместими с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence® . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.

Новите iPhone устройства, поръчани в периода 18 - 24 март, ще бъдат доставяни на клиентите от 25 март. От телекома предупредиха, че наличностите са ограничени и предложението е валидно до тяхното изчерпване.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X