Yettel предлага смартфони с 25% отстъпка при връщане на стар апарат

Голямото намаление е за Nokia G21 64GB, Realme C35 64GB и Motorola G50 5G 64GB до края на август

OFFNews 15 август 2022 в 12:09 1022 0

Рециклирай и спести
Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 страхотни модела смартфони Nokia, Realme и Motorola, ако до края на август върнат за рециклиране стар апарат.

Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 страхотни модела смартфони Nokia, Realme и Motorola, ако до края на август върнат за рециклиране стар апарат.

Промоцията е част от мащабната кампания „Рециклирай и спести“, с която компанията насърчава грижата за околната среда с отговорнo използване на технологиите. Всички настоящи и нови частни клиенти на Yettel могат да се възползват от предложението в цялата търговска мрежа на оператора, както и в онлайн магазина. Трябва само да върнат стар телефон, таблет или смарт аксесоар и така освен че ще получат отстъпка, ще дадат и своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране, което спестява ресурс при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

В отбора на зелените е Nokia G21, която е с тридневен живот на батерията, бързо 90Hz опресняване на екрана и отключване с лицево разпознаване. Моделът идва с тройна 50MP камера с изкуствен интелект, който контролира количеството светлина и размазването при увеличение, за едни страхотни летни кадри.

Realme C35 64GB не остава по-назад с голямата си 5000 mAh батерия и 18W бързо зареждане. Има LCD FHD дисплей, който е в съотношение към тялото от 90,7%, тройна 50МР камера и възможност за използване на microSD карта за увеличаване на паметта с до 1 TB.

С 25% отстъпка може да бъде грабнат и Motorola Moto G50 5G. Той трупа овации с поддържането на мрежите от ново поколение и скоростите, достатъчни за безпроблемен стрийминг или игра в мрежа. Моделът има IPS LCD екран с Max Vision HD+ технология. Както подобава на лятна придобивка, разполага с тройна камера с 48 МР сензор и 13 МР селфи камера. На разположение е и слот за разширяване на паметта с до 1 TB посредством microSD, както и 3,5 мм аудио жак за използване на любимите слушалки.

И трите устройства могат да бъдат закупени с 25% отстъпка при сключване на двугодишен договор за някой от абонаментните планове Тотал Макс. Освен отстъпка за нов смартфон, клиентите, които предадат своето устройство за рециклиране през август, имат допълнителен шанс за печалба. Всички те участват автоматично в месечна томбола, от която могат да грабнат мобилна колонка Huawei Sound Joy.

Кампанията „Рециклирай и спести“ е част от екологичната стратегия на Yettel. Основен фокус е реализирането на практически решения по проблеми с опазването на околната среда чрез предлагане на устойчиви продукти и услуги. Само за 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови