Yettel предлага LTE часовници от Samsung с 1 година безплатно използване на multiSIM

Клиентите получават и допълнителна текстилна каишка при поръчка онлайн на избрани модели от сериите Galaxy Watch6 и Galaxy Watch5

OFFNews 19 март 2024 в 13:47 1269 0

Yettel
През март Yettel има страхотно предложение за любителите на смарт технологиите и активния начин на живот.

През март Yettel има страхотно предложение за любителите на смарт технологиите и активния начин на живот. До края на март потребителите, които закупят някой от LTE вариантите на Galaxy Watch6 (40mm и 44mm), Galaxy Watch6 Classic (43mm и 47mm), Galaxy Watch5 44mm и Galaxy Watch5 Pro 45mm, ще могат да активират без допълнително заплащане multiSIM за период от 12 месеца.

Услугата позволява разговори, сърфиране и интернет комуникация само с помощта на смарт часовник, без да е необходимо смартфонът да е с нас. Използваните минути за разговори и MB интернет са от тарифния план на съответния номер. Това позволява на всеки, който спортува, пазарува или се забавлява, да остави телефона си вкъщи, но да продължи да бъде свързан с важните хора през смарт часовника си.

Онези, които изберат да поръчат онлайн своя нов Samsung смарт часовник, ще получат и допълнителна текстилна каишка, с която външният вид на часовниците може допълнително да се персонализира.

Сред моделите на фокус в мартенското предложение е SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE. Изграден е от неръждаема стомана и предлага първокласни инструменти за мониторинг на здравето и активността като пулсомер, непрекъснато следене на SpO2 и BIA сензор за измерване на количеството на телесните мазнини. Цената на модела в момента е 829,99 лв. в брой или с лизинг по 35,99 лв. на месец за 24 месеца. За изграждането на здравословни навици ще помага и SAMSUNG Galaxy Watch6 40mm LTE, който предлага интуитивни данни за моментното физическо състояние и богат избор от спортни режими. Наличните функции не отстъпват от тези на Watch6 Classic, но са побрани в по-фин и компактен корпус, подходящ и за дамски китки. Цената на часовника в момента е 629,99 лв. в брой или с лизинг за 27,99 лв. на месец за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE работи с 3 в 1 сензор Samsung BioActive, който управлява максимално ефективно три сензора, следящи здравния статус на потребителя: сензор за биоелектрически импеданс анализ, ЕКГ сензор и оптичен сензор за сърдечен ритъм. Часовникът записва стойностите на кръвното налягане, измерва телесния състав с показатели като телесни мазнини и тегло на скелетните мускули и дава цялостен анализ на съня. Цената на модела в момента е 679,99 лв. в брой или с лизинг за 27,99 лв. на месец с договор за две години.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!