Yettel предлага 15% отстъпка от редица смарт гривни в онлайн магазина си

В предложението са включени множество модели на Xiaomi, Huawei, Honor, Samsung, Fitbit и др.

OFFNews 29 юни 2022 в 13:25 879 0

отстъпки
Този месец в онлайн магазина на Yettel в сила е поредното атрактивно намаление на продукти. То е насочено към всички настоящи и бъдещи клиенти на оператора и включва редица популярни смарт гривни.

Този месец в онлайн магазина на Yettel в сила е поредното атрактивно намаление на продукти. То е насочено към всички настоящи и бъдещи клиенти на оператора и включва редица популярни смарт гривни.

До 30 юни при направена поръчка и използване на промокод SUMMER всички обозначени продукти, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 15% по-ниска цена.

Сред намалените гривни са множество модели на Xiaomi, Huawei, Honor, Samsung, Fitbit и други. Най-голямо намаление в левова равностойност клиентите могат да получат с модел като FITBIT Inspire HR. Гривната е отлична за всички, които искат да направят промяна и да насочат целите си за тегло и активности чрез проследяване на показатели за извършените действия през деня, изразходваните калории, качеството на сън и др.

В намалението участват и последните актуални модели на XIAOMI като Redmi Smart Band Pro, Mi Band 6, Mi Band 5. Те предлагат стилна и качествена разработка и добре работещи сензори, гарантиращи достоверността на отчетените резултати.

Разнообразието от включени модели смарт гривни в намалението се допълва от HUAWEI Band 6 , HONOR Band 6, HONOR Band 5, SAMSUNG Galaxy Fit2, както и от по-достъпните RIVERSONG Wave S Band и CANYON Ergonomic Fitness Band.

Умните гривни са отлича и по-достъпна алтернатива на часовниците. Те предлагат отлични фитнес функции, с които човек може да следи своите показатели и да подобри формата си, като за това не отделя голяма сума пари. След намалението от 15% и въвеждането на промокода моделите в промоцията са на суми между 39.99 и 149.99 лв.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови