Webit подготвя невиждана досега церемония за годишните си награди

ОFFNews Последна промяна на 11 април 2017 в 15:45 1331 0

Само две седмици ни делят от церемонията по раздаването на годишните награди на Webit.Foundation, наречена още “Наградите на Бъдещето”.

Бляскавото събитие ще се проведе на 25 април в София Тех Парк и ще се излъчва в ефира на Нова телевизия, а вечерните рокли и официалните костюми ще бъдат само частица от невероятното преживяване на стотиците присъстващи. Ограничено количество билети все още се предлагат на сайта на събитието.

Ставайки част от световната общност на Webit, те ще се присъединят към хората, които чертаят бъдещето на света днес. Носители на наградите Webit са глобални лидери, които променят света.

Български бизнес и академични лидери, кметове, законотворци и политици ще бъдат номинирани и наградени от световните лидери на Webit общността за постиженията и заслугите си за най-добрите бизнес модели и иновации, развитие на дигиталната икономика, политически и управленски инициативи за успешно интегриране на технологични решения и подобряване на качеството на живот на хората.

Грандиозната церемония по раздаването на наградите е само част от програмата на Webit.Festival Europe (www.webit.bg) - най-влиятелното събитие за дигитална икономика и технологии в региона, част от световната серия от събития и общността Webit.

Тази година фестивалът ще събере в София Тех Парк 5000 посетители от над 90 държави, а повече от 300 лектори ще споделят безценен опит от водещите световни компании и ще ни помогнат да се адаптираме към тенденциите, които през следващите няколко години ще променят живота ни из основи.

Категориите на наградите са разделени на няколко области - Бизнес и Иновации (иновации в образованието, в здравеопазването, в транспорта, в банки и финанси, в сигурността, в туризма, бизнес софтуер, реклама, маркетинг и др); Дигитални приложения (апове за развлечения, банкиране, финанси, игри, новини, спорт), Политики (за умна градска администрация, за умен транспорт, умна енергия, иновативни законодателни инициативи) и Специални награди, които ще отличат най-успешната жена в технологичния сектор у нас, най-иновативното средно училище в страната и личност с изключителен пронос за дигиталната индустрия в България.

Наред с изключителното международно жури, в България Webit успява да обедини и най-влиятелните български асоциации и неправителствени организации.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !