Vivacom вече предлага новия смартфон Honor 50

Honor 50 предлага всички услуги на Google и 5G връзка в комбинация с впечатляващи дизайн и производителност

OFFNews 19 ноември 2021 в 13:23 775 0

Vivacom е първият оператор в България, който пуска в своята търговска мрежа и в онлайн магазина си новия смартфон Honor 50.

Той поддържа мобилни мрежи от пето поколение и с него българските потребители имат още по-голям избор от устройства, с които да използват националната 5G мрежа на оператора, която е най-голямата в страната , с покритие на над 200 населени места и курорта. Honor 50 е първият модел за българския пазар от новото портфолио на компанията, която вече е на трето място по пазарен дял в Китай за последното тримесечие. Новият модел е вече достъпен и в България и ще се предлага ексклузивно от Виваком в комплект с безжичните слушалки Honor True Wireless Earbuds Choice.

Honor 50 впечатлява с уникалния си дизайн с извити ръбове, както и с т.нар. Dual-ring дизайн на камерата. В рамките на промоцията ще се предлага в черен и брокатен цвят. Дисплеят му е 6.57-инчов OLED, с честота на опресняване 120 Hz.

Не по-малко впечатляваща от дизайна е и основната задна камера на смартфона, която е 108 MP. Освен нея отзад има един 8 MP ултраширокоъгълен сензор, един 2 MP макро и още един 2 MP сензор за дълбочина. Селфи камерата е с резолюция 32 MP и 90° поле на видимост. Тя разполага и със специален Super Night алгоритъм, който се използва за заснемане на по-ясни селфита при слабо осветление. Друга екстра е опцията при заснемане на видео потребителят да превключва между предната и задната камера, което дава възможност за лесно създаване на професионални видео материали.

Honor 50 работи с процесор Qualcomm Snapdragon 778G с 5G модул. Освен мобилни мрежи от пето поколение, той разполага също с Wi-Fi модул, както и с NFC (Near Field Communication) технология за пренос на данни на много близко разстояние. Батерията му е с капацитет 4300 mAh и може да бъде заредена на 70% само за 20 минути.
Смартфонът се предлага в комплект с Honor True Wireless Earbuds Choice – елегантни и функционални безжични слушалки, които позволяват до шест часа непрекъснато слушане на музика. Предлагат се с красива и компактна кутийка, която може да ги зареди напълно още три пъти, докато собственикът им е в движение. Това означава, че слушалките могат да гарантират общо до 24 часа забавление в движение. Те са оборудвани с общо 4 микрофона с Digital Signal Processing технология и имат шумопотискаща опция по време на обаждания. Поддържат Bluetooth 5.0 свързаност и се управляват с лесни и интуитивни докосвания.

Honor 50 идва на цена от 27,98 лева на месец за изплащане на 36-месеца, в комбинация с 2-годишен договор за мобилна тарифа Unlimited 50 5G.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews