Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Телекомът предлага комбинация от неограничен мобилен план, оптичен интернет и телевизия за 1 лв. на месец за първите 4 месеца

OFFNews 07 март 2024 в 15:05 396 0

великани
Vivacom предлага нова комбинирана оферта за малкия и среден бизнес, която е част от кампанията „Бизнес Великани“.

Vivacom предлага нова комбинирана оферта за малкия и среден бизнес, която е част от кампанията „Бизнес Великани“.

Собствениците на малък и среден бизнес могат да се възползват от специалното предложение, включващо мобилен план Unlimited 100, оптичен интернет със скорост до 200 Mbps и ТВ услуга за бизнеса EON Biz с над 120 канала с права за публично излъчване. Всичко това само за 1 лв. на месец за първите 4 месеца. Атрактивната оферта е валидна до 30 април за всички нови и съществуващи бизнес клиенти на телекома.

„С кампанията „Бизнес великани“ продължаваме да подкрепяме малките и средни фирми в страната, като им предлагаме най-важните услуги за ефективна работа в един цялостен пакет на достъпна цена. По този начин те могат да оптимизират разходите и да бъдат по-ефективни в оперативната си работа, разчитайки на нашите висококачествените продукти и услуги“, сподели Любомир Малоселски, Директор продукти и услуги.

Абонаментният план Unlimited 100 предлага всичко необходимо за максимално ефективна работа на малките и средни фирми. С него бизнес клиентите получават неограничени минути за разговори и SMS-и, неограничен мобилен интернет в България със скорост до 100 Mbps, както и 1000 допълнителни мегабайти за роуминг в Сърбия, Северна Македония и Турция. В тарифния план са включени още дигитален абонамент за Капитал, както и 128 GB облачно пространство в платформата pCloud.

EON Biz включва над 120 ТВ канала с права за публично излъчване, EON Smart TV App и мобилното приложение на EON. Високоскоростният оптичен интернет осигурява на малкия бизнес сигурна и стабилна интернет връзка с включен безплатен wi-fi рутер и антивирусна програма, както и възможност за добавяне на статичен IP адрес.

С тази оферта Vivacom продължава да следва своята политика за насърчаване на предприемачите в страната, като предлага на бизнеса висококачествени и достъпни телекомуникационни решения.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!