Vivacom с празнична оферта за гейм конзолата PlayStation®5

Забавление за цялото семейство с премиум гейминг услуги, игри и аксесоари

OFFNews Последна промяна на 17 декември 2021 в 12:33 797 0

Vivacom предлага новото поколение игрова конзола PlayStation 5 на изключително атрактивна цена и в комплект с периферни устройства, аксесоари, игри и услуги. Предложението е достъпно само в магазинната мрежа на оператора на цена от 54,98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца, в комбинация с абонамент за телевизия и интернет с пакет EON Premium.

То включва гейм конзолата PlayStation 5 в комплект с допълнителен DualSense™ безжичен контролер, PS5 HD камера, PS5 мултимедийно дистанционно управление и безжични слушалки Pulse 3D™. Освен това в комплекта има ваучер за 365 дни за услугата PlayStation®Plus, както и три от най-популярните игри за гейм конзолата – Ratchet & Clank: Rift Apart, Sack Boy: A Big Adventure и Marvel's Spider-man: Miles Morales.

PlayStation 5 е най-новото поколение игрова конзола на Sony, която беше представена на пазара през миналата година. Тя включва множество иновативни технологии, подобряващи изживяването по време на игра, включително по-бързо зареждане със свръхвисока SSD скорост, адаптивни спусъци, 3D аудио и др. Специално за петата генерация конзоли са създадени множество нови аксесоари и, разбира се – огромен брой игри от следващо поколение.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови