Vivacom пуска умния часовник за деца MyKi 4 LITE заедно с раница Xiaomi за началото на учебната година

OFFNews 08 септември 2022 в 12:37 928 0

MyKi 4 LITE
Умният часовник за деца MyKi 4 LITE.

По повод предстоящото начало на учебната година Vivacom пуска българския смарт часовник MyKi 4 LITE в комплект с атрактивната раница Xiaomi Mi Casual Daypack. Двата артикула гарантират на малчуганите удобство, стил и модерна визия, като едновременно с това ги предпазват от неприятности и се грижат за сигурността им.

MyKi 4 LITE е водоустойчив смарт часовник, който поддържа двупосочни видео разговори.. и тежи едва 60 грама. Идва с удобна силиконова каишка и втора резервна (текстилна) в комплекта. Часовникът е лек и удобен за носене продължително време. Предлага се в два любими на децата цвята: син и розов.

Умният часовник разполага с вграден GPS, AGPS и Wi-Fi модул, което дава възможност на родителите във всеки момент да знаят къде се намира тяхното дете. Благодарение на позиционирането по W-Fi, локализацията е възможна дори на закрито в градска среда, без пряк достъп до открито небе. В добавка устройството поддържа и опция за създаване на безопасни зони.

MyKi 4 LITE има SOS бутон, чрез който детето бързо и лесно може да осъществи връзка с родителя. Наличието на микрофон и високоговорител, позволява пълноценна комуникация на малчугана с неговите родители, приятели и други оторизирани лица. Опциите включват извършването на двупосочни гласови обаждания, изпращане на гласови съобщения и на снимки.

Часовникът може да се управлява дистанционно от родител посредством приложението MyKi . Той отговаря на стандарта за водоустойчивост IP67, което означава, че може да бъде потопен до 30 минути на дълбочина до 1 м. в сладка вода, без да се повреди. По този начин е защитен от инцидентно намокряне. Батерията му е с капацитет 450 mAh.

Xiaomi Mi Casual Daypack от своя страна представлява стилна и удобна раница с модерна младежка визия. Тя е изработена от полиестер и може да побере без проблем устройства с 13,3 инчов екран. Изключително удобна е за носене от ученици. Откроява се със забавен и жизнерадостен дизайн, както и с множество разцветки, които позволяват на всяко дете да създаде своята предпочитана визия.

Комплектът идва на цена от 1,00 лв. в брой с 2-годишен договор за план Unlimited 50.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови