Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон на Apple iPhone SE

С нови цветове идват актуалните модели iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini

OFFNews 10 март 2022 в 15:59 1219 0

Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE, както и на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в цвят алпийско зелено и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено. Предварителната поръчка стартира от 18 март в онлайн магазина на телекома. Продажбите започват от 25 март.

Новият iPhone SE е мощен и достъпен смартфон с характерния за линията компактен и устойчив дизайн и впечатляващи обновления в редица области. Неговата производителност е подобрена значително от новия A15 Bionic чип на Apple. Моделът разполага също с изцяло нова система от камери, 5G свързаност, удължен живот на батерията и подобрена издръжливост.

Новите зелени смартфони iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна разширяват най-иновативната линия iPhone модели до момента с елегантен дизайн, висока производителност и функционалност. Те включват чип A15 Bionic на Apple, покритие Ceramic Shield отпред, усъвършенствано 5G изживяване и подобрена системи от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове. Моделите ще се предлагат в цветове алпийско зелено и зелено.

Всички нови iPhone модели поддържат 5G мобилни мрежи и са напълно съвместими с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence® . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови