Vivacom приема предварителни поръчки на най-новата серия флагмани Huawei Pura 70

OFFNews 03 май 2024 в 14:39 919 0

Снимка

Vivacom стартира предварителните поръчки на най-новата серия на Huawei – Huawei Pura 70. От 2 май до 21 май потребителите могат да поръчат от vivacom.bg Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro и Huawei Pura 70 Ultra в комплект с безжични слушалки Huawei Free Buds Pro 3. Huawei Pura 70 Ultra се предлага на цена от 63.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX. Huawei Pura 70 Pro е наличен за предварителни поръчки на цена от 50.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX. Huawei Pura 70 е на цена от 40.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX.

Флагманът Huawei Pura 70 Ultra е наличен в светло зелен цвят, а повърхността на гърба е изработена от веган кожа. Другите два модела – Huawei Pura 70 и Pura 70 Pro, се предлагат в стилните черен и бял цвят.

Huawei Pura 70 Ultra използва иновативна изскачаща камера с ултрависока светочувствителност, оборудвана с 1-инчов сензор. Основната камера на Huawei Pura 70 Ultra е с прибираща се структура, която автоматично се разтяга при заснемане. Смартфонът може да заснема светкавично бързи моменти и движещи се обекти със скорост до 300 км/ч. Също така е с повишена защита от счупване и надраскване и с Crystal Armor Kunlun Glass, с което се подобрява надеждността на устройството. Батерията е с капацитет от 5200 mAh. В комбинация със 100W кабелно зареждане и първото по рода си 80W безжично зареждане, потребителите могат да се наслаждават на безпроблемно ежедневно използване на смартфона.

Huawei Pura 70 и Pura 70 Pro са оборудвани с ново поколение система за камери с висока светочувствителност. Основната камера и в двата смартфона е с 1/1,3-инчов сензор с голям размер и с физическа бленда от F1.4, която позволява голям прием на светлина. Те разполагат с новата ултрасветла макротелефотокамера, която поддържа минимално фокусно разстояние от 5 см. при телефото снимане и 35-кратно макро увеличение. Huawei Pura 70 и Huawei Pura 70 Pro са разработени със супер здравото стъкло Kunlun, което ги предпазва при инцидентни изпускания. Huawei Pura 70 е с батерия с голям капацитет от 4900 mAh. Той също така поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане. Батерията на Huawei Pura 70 Pro е с капацитет от 5050 mAh. Смартфонът е с 80W безжично зареждане, което може да зареди батерията му до 50% за 15 минути, като поддържа и обратно безжично зареждане на други устройства.

Слушалките Huawei Free Buds Pro 3 предлагат много високо качество на звука в комбинация с високо ниво на шумопотискане и стилни цветове. Калъфът на слушалките е изработен от стъкло, което допринася още повече за модерния и изискан вид на устройството. Калъфът е с 4,5% по-малък от предходния модел, с което слушалките са още по-лесно преносими и намират място във всеки джоб. Huawei Free Buds Pro 3 могат да се свързват с две устройства едновременно и да превключват звука между тях, без да се прекъсва връзката. Безжичните слушалки издържат до 6.5 часа с едно зареждане и до 31 часа при заряд от кутията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови