Vivacom представи стилния смартфон Motorola G62

Смартфонът изглежда страхотно и звучи невероятно

OFFNews 08 август 2022 в 11:59 1074 0

смартфон Motorola G62
Новият смартфон Motorola G62.

Vivacom пусна в своята търговска мрежа стилния 5G смартфон Motorola G62.

Моделът се откроява със своя красив дизайн, голям дисплей и висококачествена озвучителна система. Той поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Дисплеят на Motorola G62 е IPS LCD с диагонал 6,5 инча, резолюция 1080 x 2400 px и честота на опресняване 120Hz. Той предлага ултраплавно изживяване и още по-реалистични детайли. Сред основните предимства на смартфона са поддръжката на Dolby Atmos® и стерео високоговорителите, които гарантират многоизмерно озвучаване с подобрен бас, по-изчистени вокали и още по-кристален звук.

Задната камера на апарата е тройна с 50 MP основен сензор. Освен него отзад са разположени един 8 MP ултраширокоъгълен сензор, който позволява да заснемем любимите моменти от всеки ъгъл и на всякаква светлина, както и един 2 MP макро сензор. Предната камера е 16 MP. Смартфонът работи с 8-ядрен процесор Qualcomm SM4350-AC Snapdragon 480+ 5G (8 nm) и се предлага с 4 GB оперативна памет и с 64 GB вътрешна памет, която може да бъде увеличена до 1 TB с microSD карта.

Батерията на Motorola G62 е с капацитет от цели 5000 mAh, което позволява продължителна работа или игра, без да се налага презареждане. В добавка тя поддържа и 15W бързо зареждане. Сред останалите екстри са специален водоотблъскващ дизайн, който предпазва устройството от случайно разливане на течности и пръски, наличие на сензор за пръстов отпечатък, за близост, опция за лицево разпознаване, дигитален компас, както и поддръжка на безжичния стандарт NFC.

Motorola G62 идва на цена от 9,98 лв./месец на изплащане за 36 месеца, в комбинация с план Unlimited 50.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови