Vivacom предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия

OFFNews 09 февруари 2023 в 15:17 2834 0

безплатни разговори
В знак на подкрепа и съпричастност Vivacom предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия, както и безплатен роуминг в Турция.

Екипът на Vivacom изразява дълбокото си съчувствие към народите на Турция и Сирия, чиито страни бяха поразени от опустошителни земетресения. В знак на подкрепа и съпричастност Vivacom предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия, както и безплатен роуминг в Турция.

От днес до 15 февруари за всички наши частни клиенти на фиксирани и мобилни абонаментни услуги осигуряваме по 1000 минути за международни разговори към двете страни, засегнати от земетресението, както и безплатен роуминг за всички наши частни абонати на мобилни абонаментни услуги в Турция.

Ангажиментът на Vivacom е част от усилията на United Group да осигури подкрепа във всички седем държави, в които присъства, като предостави безплатни международни обаждания на своите клиенти към Турция и Сирия. В същия период телеком бизнесите – част от United Group – в България, Гърция, Хърватска и Словения, ще предоставят и безплатен роуминг на мобилните си абонати в Турция.

Екипите в България и всички държави, в които United Group присъства, изразяват надежда, че ще бъдат намерени още оцелели. Оставаме в готовност да удължим подкрепата си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови